A mai trecut un an de când suntem …

mioara-7

La zi de mare sarbatoare, cu o incarcatura istorica specifica neamului romanesc, organizarea unui spectacol cu copii, pentru copii a fost un prilej ideal.
Oaspetii au fost intampinati cu paine si sare traditional romaneste.

La desfasurarea evenimentului au participat elevi ai scolilor:
Scoala Gimnaziala Nr.103, Scoala Gimnaziala Petrache Poenaru, Scoala Gimnaziala Principesa Margareta, Scoala Gimnaziala 119 si Fundatia Avangarda.

mioara-6La inceputul spectacolului a fost intonat imnul Romaniei de corul indrumat de Dna Profesor. Mioara BARSAN. Pe tot parcursul specatcolui au evoluat de la poezia literara, dans sportiv ,muzica usoara iar pe finalul acestui eveniment au fost interpretate cantece si jocuri populare asa cum ii sade bine romanului la zi de sarbatoare.

Ammioara-12 avut onoarea de a avea alaturi de noi in aceasta zi deosebita pe Domnul Presedinte al Fundatiei Avangarda Domnul Vasile Orleanu ce a venit insotit de oaspeti deosebiti , Corpul Diplomatic al Ambasadei Coreene,  care au fost  in asentimentul nostru pe tot parcursul spectacolului au  simtit, gandit  si trait romaneste ,adaptandu-se foarte repede la jocul nostru traditional, sarba si hora. mioara-10

Totodata am avut invitati interpreti de seama a cantului popular : Maria Darvaru , Marius Voicu si tineri ce au pasit pe drumul cantecului popular Iasmina Osmen iar prezentatorul  un om deosebit frumos la chip si la suflet Doamna Mioara Voicu.

mioara-21Doresc sa multumesc familiei Voicu pentru ospitalitatea cu care ne au primit si ne a pus la dispozitie  frumoasa locatie pentru desfasurarea acestui eveniment istoric.(Restaurantul Casa Voicu)

Ca recompensa  doamna sponsor a daruit copiilor mici daruri. 

A mai trecut un an de când suntem români  astăzi a venit din nou vremea să ne spunem    La mulți ani, 1 Decembrie !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.