Surpriza revelionului din Pucioasa a fost ca …

Revelionul Artistilor si invitatii acestora … Mega Revelion doar la Pucioasa!

mioara-barsan-mandraSurpriza revelionului din Pucioasa a fost ca am plecat din Bucuresti pe un viscol si zapada la 8 dimineata pentu doua zile!

Revelionul artistilor a fost sarbatorit cu mare fast si cu  multa energie pozitiva .

Au fost prezenti interpreti de o mare valoare , voci inegalabile , reprezentanti   de seama ai folclorului romanesc  dar si din muzica lautareasca.

Evenimentul a fost organizat ca in fiecare an la Pucioasa de maestrul Ion Ghitulescu  , eveniment ce a coincis cu sarbatoarea crestin ortodoxa , Sfantu Ion , zi sarbatorita de toti cei care poarta numele de Ion. Moderator fiind  inegalabilul Jull  de la Etno TV, post de televiziune care a fost

  prezent acolo si  a imortalizat cele mai frumoase  momente ,  de asemenea  atmosfera a fost intretinuta de taraful  Mirela si Elvis Nasturica  dar si  solisti instrumentisti Paul Gheorghe Marian Baicu

mioara-barsan-fotograf-de-ocazieCa in fiecare an fotograful evenimentului se regaseste in prezenta Domnului Mircea Stir , caruia ii multumim.

S au intrecut pe rand si au interpretat piese din toate genurile muzicale interpreti ca : Daniel Trifu, Mioara Barsan , Elena Padure , Maria Salaru , Corina Dragomir , Nineta Popa , Maria Loga ,  Ion Ghitulescu  , Zorina Balan …

mioara-barsan-corina-dragomir-elena-padure-si-adina-roscaLa revelionul artistilor de la Pucioasa din acest an am fost invitata alaturi de multi alti interpreti  din muzica populara si petrecere .

Am  participat pentru prima data , am fost placut impresionata de organizare ,de atmosfera  pozitiva ce a fost in jurul meu, de asemeni am fost inclusa si in programul artistic prezentata de maestru Jull.

Evenimentul a fost un adevarat regal folcloric memorabil !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.